13. toukokuuta 2011

Nyt meni hermo !


Miksi on niin vaikeaa tämä saumuriasia, vaikka onhan perjantai 13.päivä, mutta silti...
Hain toistamiseen saumurin kotiin ja tikki ei ole vieläkään kunnossa ! Joudun viemään siis kolmannen kerran takas. Arvaatte että rouva on pikkasen hiilltynyt.
Joko tuo kone on niin lopussa, että sitä ei saa kuntoon, tai sitten juoksuttavat mua siellä siinä toivossa että ostan uuden koneen !

 Ja uutta konetta tekisi kyllä mieli, ehkä sen ostankin. Ei vain jaksaisi alkaa opettelemaan jotain uuden koneen käyttöä, kun tuon vanhan kanssa on niin sinut.

9 kommenttia:

kewa kirjoitti...

No voihan V+++!!!! Jos olet uutta ostamassa, niin ainakin Berninan perus-saumuri on todella helppo (minä siis ei ole muuttanut säädöissä mitään ja kohta jo vuosi vanha kone) Ainut miinus on että syö lamppuja, jo viides lamppu käytössä...

Eeva kirjoitti...

Onpa tympeetä :((. Mulla hajosi kans vanha singerin saumuri tuossa ja päätin että ostan uuden mieluummin ku alan sitä juokseen huollossa,ja vaikka hetki menikin uutta opetellessa niin nyt jo olen tyytyväinen että tuli uusi ostettua, joten suosittelen :)

Mertsu kirjoitti...

Voi ei, tuo on kyllä ärsyttävää jos ei tule kerralla kuntoon ja joutuu olemaan "saumurittomana" oletettua pitempään! Toivottavasti saavat pian kuntoon. :)

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Ehkäpä vain olet saanut sitä nykyajan "palvelua". Oisko liikkeen vaihtaminen/ilmainen korjaus jo paikallaan?

n i n n u kirjoitti...

Ilmeisesti siinä ei nyt pysy se säätö kohilllaan tms, liikkeessä oli paksua kangasta vetänyt viimeksi hyvin. Vaan kotona alkoi lyhyehkön ompelun jälkeen taas tikki hyppäämään.
Katsotaan nyt mitä maanantaina liikkeessä sanotaan ja millasta hintaa uudelle koneelle tulisi. Maksoin tuosta huollosta 98e, huollosta, jossa konetta ei ole toistaiseksi saatu toimimaan moitteettomasti.

Saana kirjoitti...

No voi kehveli sentään! Mikä kone sulla on? Mulla on sama Bernina saumuri ollut jo 27 vuotta, ja se pelittää edelleen loistavasti. Kop kop...toivottavasti siis jatkossakin, eikä lakkaa toimimasta, kun täällä sitä kehun.

Tia kirjoitti...

Vaihda molemmat neulat (samanmerkkiset) ja vääntele vaan säädöistä, jos auttais. Mul oli kerran kun meni yks neula poikki niin erilaiset neulat, oisko ollut eri paksuus tai jotain ni teki huonoa, sit vaihdoin molemmat ni alko pelittää..

n i n n u kirjoitti...

Tuo mun konehan toimi moitteettomasti kun vein vuosihuoltoon, vaan sen huollon jälkeen ei ole toiminut.
Plääh ja pum, taidan ostaa sen uuden koneen.

n i n n u kirjoitti...

No niin, koneelle ei enää osattu liikkeessä tehdä mitään, eli kait mäsä mikä mäsä.
Silleen harmittaa että kone oli kunnossa kun vein huoltoon ja en sit takas saanu toimivaa konetta.
Olishan sillä vielä ommellut.

Huoltoon mennyt raha hyvitettiin takaisin ja ostin uuden koneen.
Olen tyytyväinen, eipä siinä mitään.