12. marraskuuta 2010

Pikku apurit


Perustoimintoinen Brotherin ompelukone, saatu tuttavalta, joka ei konetta tarvinnut.

 

Singerin saumuri, mies kustansi, kun aikani rutisin että "tarviiiiin sen saumurin".
Käytettynä ostettu, hinta 190e.
Ajattelin, että jos puolella uuden hinnasta saan käytetyn, niin sellainen mukaan otetaan. Muussa tapauksessa olisin ostanut uuden.

Koneet ihan passeleita pikkupuuhasteluun, tämän parempia en tarvitse.


Arvonta päättyykin vähän aikaisemmin lapsen synttäriviikonlopun takia, eli ensi  pe 19.11 illalla arvotaan ja silloin voittajat julkaistaan.
4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Mulla taitaa olla ihan samanlainen ompelukone. Hyvin pelittää, ei ole moittimista. Aikani tuskailin kun applikaatioiden yksityiskohtiin ei löytynyt sopivaa siksakkia. Sitten joku vinkkasi että kannattaa käyttää napinläpiommelta. Toimii, eli nyt ei tarvitse valittaa enää siitäkään :)

Sokkopöllö kirjoitti...

Mullon samallainen ompelukone ja myöskin käytettynä ostettu saumuri. :) Omastani maksoin postikuluineen 150 e, ihan käypä hinta huomioonottaen että saumuriini löytyy varaosia, sitä voi huoltaa jne.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Saumuri näyttää tutulta...eli mulla taitaa olla samanlainen, ostettu silloin kun ensimmäinen lapsi oli vielä vattassa eli n.17v sitten(tosin oli vuosikausia välissä lähes käyttämättä) ja vieläkin pelittää loistavasti..vaikka on "vaan" singeri...oon ollu kyllä tyytyväinen eikä tarvetta vaihtaa.
Kaveri kaipailee käytettyä saumuria, mistä kannattais ettiä?

n i n n u kirjoitti...

Saumuri on Torin ompelukoneesta, ainakin siellä on kattavasti käytettyjä. Hyvä palvelu oli.