18. marraskuuta 2010

"Paremmat" housut


Pojalla on pian syntymäpäivät ja kekkereille (ja toki muuallekin) tein pidettäväksi lokoisat farkut.

Tosi harvoin käyttää farkkuja, ihan niitä perus sellaisia, mut uskon, että näitä tulee pidettyä.
Kangasta piti etsiä jonkin aikaa, että löytyi sopivan pehmoista ja ohutta. Euron maksaneesta naisten farkkukietaisuhameesta lopulta kankaan leikkelin.
Kaava on taas Jokanaisen käsityökurssista, pikkuväen lenkkiasun housut. Ei kyllä paljonkaan eroa esim. Ottobren Saimi -housuista.
(Vyötäröt tekemissäni housuissa näyttävät varmaan monen silmiin tiukilta, mutta testattu on, että ovat just sopivat hoikahkolle.)
Taskut junailin itse. Kiva raidallinen resori on pienestä ompelukaupasta.
Maksoi jopa vähemmän kuin yksiväriset resorit !

Ja sitten se tärkein, eli Spiderman silityskuva, joka on housujen The juttu.
Poika fanittaa nyt Spaikkua eniten, vaikka ei ole nähnyt mitään elokuvaa siitä tai muutakaan. On vaan muuten vissiin mukava hemmo.


Vielä huomisiltaan on aikaa osallistua arvontaan !

4 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Hienot farkut. Mulla kans odottaa farkkuprojekti, juuri tuon malliset taskuineen kaikkineen on mielessä ja omat vanhat farkkuni tuolla, mutta en ole löytänyt kaavaa 134cm:siin, enkä vielä jaksanut alkaa piirtämään semmoista..

kewa kirjoitti...

Oikein hienot farkut ja varmasti tulee käytettyä kun ovat pehmoiset (meidän poikaisilla ei olekaan enää norm. farkkuja kun eivät halunneet niitä koskaan pitää, kai ne liian jäykät ovat)

Vezmu kirjoitti...

Ihanat housut. Näyttää sellaiselle mallille, joka passais myös tytölle. Pitääpä tutustua blogiisi tarkemmin.

Sani kirjoitti...

Kivan oloiset housut.
Ja ei olleenkaan näytä tiukalt toi vyötärö, reosrin hyvä ominaisuus on se että se ei paina, vaik olisikin napakka. Meil 5v ei hyväksy farkkuja, pitäsköhän minunki tehdä tuollaiset rennonmalliset ohkasest denimistä, ne varmaan kelpaisi :)