1. marraskuuta 2010

PilviäOstin kirpparilta käytetyn kauniin turkoosin aikuisten Seppälän froteehupparin 75centillä, ajatuksena käyttää siitä kangas ja vetoketju.
Metsolasta olin tilannut palasen pilvitrikoota -50% alella ja yhdistin sen tähän turkoosiin froteeseen. Myös pääntien resori on hupparista.
Materiaalikustannukset puseroon n. 2,5e-3e.


Kokeilin pääntiessä varmaankin yksinkertaisinta tapaa, jossa resori käännetään nurjalle ja tikataan puseron puolelta. Muuten ok, mutta resorin olisi saanut kääntää matalammaksi niin istuisi päällä nätimmin tai sitten kaula-aukko olisi saanut olla matalampi.
Mutta poika sai mennä kerhoon puserossa, vaikka ensin ajattelin ettei sitä kehtaa kuin kotona käyttää.
Sitä on niin kriittinen omiin töihinsä nääs.


Raglan puseron kaava on Ottobre 1/2006, mutta varmaan samantyylistä ellei samaa kaavaa on uusimmissakin lehdissä, ainakin viime talvelta löytyy.


Ensi kerralla sitten kierrätysompeluksia arvonnan merkeissä !4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Kuvassa näyttää vallan hyvältä tuo kaulus!! Olen huomannut saman, että sitö on todella kriittinen omiin töihinsä... mut katsoppa joskus valmisvaatteiden saumoja... :D

n i n n u kirjoitti...

Jep, kyllä valmisvaatteissakin saumat välillä on ommeltu aika kotikutoisesti.

Inkeliina kirjoitti...

Kiva paita. Mä oon paljon tehnyt näin kauluksia, ku on niin nopeaa. Jos kaava on sellainen että resori olisi tarkoitus kääntää oikealle puolella ja kaksoistikata, niin olen suurentanut pääntietä hieman.

n i n n u kirjoitti...

Sinä sanoit sen nyt oikealla termillä kun tarkoitin että pitäisi olla matalampi pääntie = suurempi kaula-aukko.