26. joulukuuta 2011

Puhelimelle pussukoita


Sellainen partasuinen jouluisin liikenteessä oleva ukko lahjoitti minulle uuden kännykän. Vanha olikin useamman vuoden ollut, siltä ajalta jolloin puhelimen piti olla minikokoinen. Joten nyt on ihana,  kun ei tarvitse tihrustaa näppäimiä ja manata hutiosumia.
Enkä enää luopuisi kosketusnäyttöisestä kun sen makuun nyt pääsin !

Aattona suunnittelin jo heti suojapussukoita, mutta jätin ompelun eiliseksi.
Kaikissa vuorena tummanvihreä tikkikangas ja musta tarranauha sulkimena.
Siksi näin tummat kankaat tuli valittua.

Onko muuten noiden tarrojen ompelussa joku sääntö kumpi puoli tulee ylös ja kumpi alas ? Ompelin pupupussiin näin ja toisiin pusseihin pehmeän puolen alas. Käytössä ei eroa.

4 kommenttia:

Nyyti kirjoitti...

Kivoja pussukoita! Tehdasvalmisteisissa vaatteissa ym. taitaa karhea puoli olla päällä, mutta tuskinpa tuolla niin kovin väliä on, kumminko päin sen laittaa.

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Voi mitä kaunokaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! :)

Enpä tiedä, onko noissa tarrojen ompelussa jotain oikeata sääntöä olemassa, mutta itse ainakin mieluummin ompelisin pehmeän puolen tuohon avautuvaan läppään, niin ei pääsisi se koukkupuoli raapimaan sen paremmin kättä, kuin puhelintakaan, kun sitä ottaa pois tai laittaa pussukkaan :)

Mutta tuskin se ihmeemmin haittaa tosiaan käytössä, vaikka olisi toisinkinpäin :)

Terkuin: Pian 35-v, pian kolmen lapsen äitee :)

Salanimi kirjoitti...

Mä teen kans noin päin, kuin kuvassa, että se karkee puoli on se, joka on paikallaan ja pehmeempi se avattavassa osassa oleva :) Mutta ei varmaan oo sääntöä, jotenkin vaan teen noin.

Ihanat pussukat!