13. elokuuta 2010

ReUse

Finnwearin vanha trikoosamettinen naisten aamutakki sai uuden elämän hupparitakkina.
Ihastuin kankaaseen, itse aamutakki ei ollut enää kovinkaan hyvässä kunnossa, kainalot reikäiset ja paikatut, mutta käyttökuntoisen kankaan siitä sai vielä.

Ensimmäiseksi huppariksi olen suht tyytyväinen lopputulokseen. Vetoketjun toinen puoli piti ommella uudestaan, kun en malttanut sitä harsia, ja vinoonhan se taskulinjan veti.Nytpä viimeistään sen ymmärrän, että Ottobren kaavat on r-e-i-l-u-j-a, joitakin puseroita niistä tehnyt ja aika hehtaareja tulee. Takistakin tuli ihmeen iso 110cm. Että eipä taida tälle syksylle tulla käyttöön vielä.
Kaava on numerosta 1/2002.


4 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Oi miten hienon hupparin olet ommellut! Upea värikäs kuosi ja tosi hyvin onnistunut (minä edelleen tuskailen vetoketjyjen kanssa ja olen ajattellut jo nappien käyttöä, mutta siinähän se pulma että lapsella itsellä on vetskari helpompi sulkea kun napit...) Ottobre kaavat on isoja, hyvä että joku muukin huomaa, minä luulin että teen taas mittavirheitä.

Anni kirjoitti...

Onpa hieno huppari! Tosi nätti tuo kangas.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno takki tuli. Toisaalta on hyvä, kun lapsen kaavat ovat reiluja. Alussa voi pistää paljon lämmintä vaatekertaa alle ja sitten myöhemmin pitää lämpimämmällä ilmalla ilman paksuja vaatekertoja. Ja aattelepas, jos olisi just ja just sopiva, jäisi niin lyhyeksi käyttöaika, että siitä olisi vähän paha mieli.

n i n n u kirjoitti...

No näinhän se on, parempi että reilu kuin valmiiksi pieni. Pyrinkin tekemään kyllä aina vähän kasvunvaraa, mutta tästä tuli ehkä liiankin reilu.