6. toukokuuta 2013

Päivänkakkaroita


Kesäisiä laukkuja ei ole koskaan liikaa, vaikka kesän päättyessä huomaan, että kaikkia ei kuitenkaan tullut käytettyä. Tämä on niin hyvän kokoinen ja olalle heitettävä ettei varmasti jää kaappiin.
Kaavana Suuri Käsityö 3/2012, pienempi laukku.

Muuten kesätamineiden ompelu alkoi eilen, teeppareita lähinnä, housutilanne on hyvä, koska viime vuotisia mahtuu. Lisää teen matkan varrella vain jos tarvitsee. Hyvä niin, ei olisi aikaakaan ommella koko varastoa uusiksi.

10 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Aivan ihana kesäkassiTäälläkin alkoi kesävaatteiden ompelu tänään:)

lallatilaa kirjoitti...

hieno kassi ja tosi hieno kangas! tulee ihan mieleen se joustofrotee mitä oli hiljattain metsolassa myynnissä. mieteinkin ensin, että joustofroteelaukkoko tämä :D

leenuliini kirjoitti...

Kauniin kankaan olet valinnut laukkuusi. Se on ihana!

Ansku kirjoitti...

Voi kuinka ihana :)

Manda kirjoitti...

Ihana laukku! :)

Elisa kirjoitti...

voi miten ihana! inspiraatio iski tämän myötä niin, että oli varattava heti kyseinen lehti lähikirjastosta! kesälaukku on saatava tähän tapaan :)

Anne S. kirjoitti...

Mulla on suunnittelun alla käyttää just tota samaa kassikaavaa :)

glenni kirjoitti...

oi mikä laukku!

Mamma A. kirjoitti...

Ihanat värit wau!!

Miia Niiranen kirjoitti...

Voih ihana <3 Mä tiesin, että sinuun voi luottaa =) Hirwee ongelma oli huom oli mitä laittaa sunnuntaina Forssan picknickiin päälle. Mulla 72 vuoden kupla Urho juuri toukokuussa ostettu kaverilta. Eihän sinne millä tahansa rytkyillä voi istua... ;) Nähtyäni tämän ihanan kesäkassisi hokasin et justhan mä keväällä tein samaisesta (tai ainakin samantyylisestä) kankaasta tai no pyöreästä pöytäliinasta hameen =) Vielä kun keksisi minkäs paidan laitan...